Facility Point

Op doordeweekse dagen staat een team servicemedewerkers voor u klaar om het gebruik van de faciliteiten van Het Kwartier te regelen. U kunt hier ook terecht voor bijvoorbeeld de stomerijservice of het in ontvangst laten nemen van (kleine) goederen/ pakketten. Dat is gemakkelijk, omdat u dan overdag niet thuis hoeft te wachten op uw leverancier. Ook kunnen we u helpen met vragen over goede leveranciers voor bijvoorbeeld fietsreparatie, schoonmaak of uitlaatservice.

Het Facility Point is geopend van maandag t/m vrijdag van 07.00 – 19.00 uur.

Enkele voorbeelden van praktische diensten die we voor u kunnen regelen:

Pakketservice

Verwacht u een postpakket en komt het u niet uit daarvoor thuis te blijven? Licht het Facility Point in en laat het daar bezorgen. Dan wordt het in ontvangst genomen. Op een moment dat het u wél uitkomt, pikt u het even op.

Stoom- en strijkservice

In het Facility Point is een depot ingericht waar u kleding kunt afgeven om te laten stomen of persen. Ook kleine kledingreparaties worden voor u uitgevoerd. Deze stoom- en strijkservice staat garant voor: schoon, heel en gemak.

Post- en plantenservice bij afwezigheid

Gaat u met vakantie of een paar dagen van huis? Met deze service heeft u geen omkijken naar de post en planten. Wij legen regelmatig uw brievenbus en verzorgen de planten in uw appartement.

Postverzorging

U gaat langere tijd van huis en verwacht bij terugkomst een overvolle brievenbus? Geen punt! Via deze service kunt u uw brievenbus regelmatig laten legen. Bij terugkeer ligt al uw post netjes voor u klaar in het Facility Point.

Andere facilities

Terug naar overzicht

Interesse?

Wilt u meer informatie? Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.