Wonen in
het Kwartier

Het Kwartier bestaat uit drie woongebouwen met 412 luxe huurappartementen, variërend van royale twee- tot vijfkamerappartementen, maisonnettes en grote penthouses. U kunt kiezen uit meer dan 60 verschillende typen woningen, verdeeld over zeven woonlagen.

Onze faciliteiten

Luxe huurwoningen Amsterdam

Alle huurwoningen hebben een verdiepingshoogte van bijna drie meter en een eigen balkon, loggia of riant dakterras met een schitterend uitzicht. Luxe keukens en badkamers in verschillende typen zijn vanzelfsprekend. In Het Kwartier zijn ook verschillende mogelijkheden om een gestoffeerd en afgewerkt appartement te huren. In de omgeving kunt u alle kanten op. Vlakbij kunt u luxe winkelen, heerlijk uit eten, gezellig borrelen of actief ontspannen. De keuze is aan u!

Zowel in Het Kwartier als in de directe omgeving zijn volop aantrekkelijke luxe winkelstraten, zoals de P.C. Hooftstraat, de Van Baerlestraat en de Cornelis Schuytstraat. Theaters, concertzalen, musea of een casino zijn enkele voorbeelden van de vele uitgaansgelegenheden dichtbij Het Kwartier.

Wilt u ook een luxe huurwoning in het Kwartier?

Bekijk onze huurwoningen

Recensies van bewoners

Wonen in Het Kwartier is wonen met alle luxe en service die je maar kan wensen. Er staat altijd iemand voor je klaar.”

Je woont hier op één van de mooiste plekken van Amsterdam. Heel centraal, goed bereikbaar en alle voorzieningen bij de hand.”

Nu ik een dagje ouder word, is een woning met lift erg fijn. Ik ben zo blij dat de alles hier dichtbij is. Bijvoorbeeld het Stadionplein voor dagelijkse boodschappen.”

Straten

Het Kwartier bestaat uit drie gebouwen genaamd de Vaandeldrager, de Koploper en de Winnaar. Elke gebouw heeft zijn eigen architecturele vorm en eigentijdse rode kleur. De gebouwen zijn alle gebouwd om de binnentuin. Waardoor elke wooning is voorzien voor een prachtig uitzicht. Deze gebouwen liggen aan zes  straten: de Afroditekade, de Artemisstraat, de Eosstraat, de Hestiastraat, de Laan der Hesperiden en de Rheastraat. De straten liggen naast het Olympisch Stadion. Om in Olympische sferen te blijven zijn de straten vernoemd naar bekende oude Griekse goden.

Artemisstraat Amsterdam

Het complex aan de Artemisstraat is gebouwd in 2008 en bestaat uit vier verdiepingen. Het moderne complex beschikt over een lift en een geavanceerde sleutelsysteem. De Artemisstraat ligt in het midden van Het Kwartier met een goed aanbod aan parkeermogelijkheden. V...

Meer over deze straat

Rheastraat Amsterdam

De Rheastraat is een rustige woonstraat met alle gemakken in de buurt. Op loopafstand zit het Stadionplein (binnenkort het Johan Cruijffplein). Een gezellige plein met verschillende eetgelegenheden waar je ook terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Niet veel...

Meer over deze straat

Afroditekade Amsterdam

De Afroditekade ligt aan het water van de stadiongracht in het fraaie gedeelte van Amsterdam Zuid. Deze buurt kenmerkt zich door haar gezelligheid en haar ruime aanbod aan voorzieningen. Het gebouw is onderdeel van Het Kwartier, een nieuwbouwwoning complex dat gebo...

Meer over deze straat

Laan der Hesperiden Amsterdam

De Laan der Hesperiden in Amsterdam Oud-Zuid heeft een top uitzicht, de straat ligt pal tegenover het Olympisch Stadion. Het gebouw is in 2004 opgeleverd en is voorzien van alle moderne voorzieningen zoals een lift en geavanceerd sleutelsysteem. Het is een rustige ...

Meer over deze straat

Hestiastraat Amsterdam

Aan de Hestiastraat zitten de luxe appartementen van Het Kwartier. Alle appartementen van Het Kwartier zijn nieuwbouwwoningen voorzien van een lift en een moderne look. De Hestiastraat ligt in het levendige Amsterdam Zuid, in een rustig straat met alle gezelligheid...

Meer over deze straat

Eosstraat Amsterdam

De huurwoningen aan de Eosstraat in Amsterdam zijn onderdeel van de Vaandeldrager. Door de centrale ligging zijn alle gemakken in de buurt. In de buurt vind je supermarkten, restaurants winkels en verschillende opstap mogelijkheden voor het openbaar vervoer. De bus...

Meer over deze straat

Bedrijfsruimte
of winkel

Wilt u een commerciële ruimte op een unieke historische locatie in Amsterdam Zuid? Midden in het stadsleven en direct naast het Olympisch Stadion? Dan bent u in Het Kwartier op de juiste plek.

De commerciële ruimten bevinden zich in de gebouwen Koploper, Vaandeldrager  en Winnaar op de begane grond, op een goede zichtlocatie. De gevels zijn bijna allemaal gericht naar het Olympisch Stadion. In dit stadion is veel bedrijvigheid. Zo is er een luxe sportschool gevestigd en een congrescentrum, maar ook tal van serviceverlenende bedrijven en een grand café. De commerciële ruimten zijn uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid langs de straat en in de parkeergarage onder het Olympisch Stadion. Kortom: een zeer representatieve locatie.

Neem contact op

Branchering

De ruimten zijn vrij indeelbaar en worden verhuurd in units vanaf ca. 50 m2. Door deze flexibele huurmogelijkheden en de aanwezige doelgroep zijn de units perfect geschikt voor bedrijven in de gezondheids- of beauty branche, of voor luxe food en living zaken.

Informatie

Meer informatie over de commerciële ruimten in Het Kwartier kunt u aanvragen door te bellen naar het Facility Point: 020 – 794 94 94.

+
-

Het Kwartier

Eosstraat 175, 1076 DT Amsterdam, Nederland

412 luxe huur appartmenten in 3 gebouwen: Koploper, Vaandeldrager and Winnaar.

Interesse?

Wilt u meer informatie? Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.