Wonen in
het Kwartier

Het Kwartier bestaat uit drie woongebouwen met 412 luxe huurappartementen, variërend van royale twee- tot vijfkamerappartementen, maisonnettes en grote penthouses. U kunt kiezen uit meer dan 60 verschillende typen woningen, verdeeld over zeven woonlagen.

Onze faciliteiten

Riante luxe

Alle woningen hebben een verdiepingshoogte van bijna drie meter en een eigen balkon, loggia of riant dakterras met een schitterend uitzicht. Luxe keukens en badkamers in verschillende typen zijn vanzelfsprekend. In Het Kwartier zijn ook verschillende mogelijkheden om een gestoffeerd en afgewerkt appartement te huren.

In de omgeving kunt u alle kanten op. Vlakbij kunt u luxe winkelen, heerlijk uit eten, gezellig borrelen of actief ontspannen. De keuze is aan u! Zowel in Het Kwartier als in de directe omgeving zijn volop aantrekkelijke luxe winkelstraten, zoals de P.C. Hooftstraat, de Van Baerlestraat en de Cornelis Schuytstraat. Theaters, concertzalen, musea of een casino zijn enkele voorbeelden van de vele uitgaansgelegenheden dichtbij Het Kwartier.

Recensies van bewoners

Wonen in Het Kwartier is wonen met alle luxe en service die je maar kan wensen. Er staat altijd iemand voor je klaar.”

Je woont hier op één van de mooiste plekken van Amsterdam. Heel centraal, goed bereikbaar en alle voorzieningen bij de hand.”

Nu ik een dagje ouder word, is een woning met lift erg fijn. Ik ben zo blij dat de alles hier dichtbij is. Bijvoorbeeld het Stadionplein voor dagelijkse boodschappen.”

Bedrijfsruimte
of winkel

Wilt u een commerciële ruimte op een unieke historische locatie in Amsterdam Zuid? Midden in het stadsleven en direct naast het Olympisch Stadion? Dan bent u in Het Kwartier op de juiste plek.

De commerciële ruimten bevinden zich in de gebouwen Koploper, Vaandeldrager  en Winnaar op de begane grond, op een goede zichtlocatie. De gevels zijn bijna allemaal gericht naar het Olympisch Stadion. In dit stadion is veel bedrijvigheid. Zo is er een luxe sportschool gevestigd en een congrescentrum, maar ook tal van serviceverlenende bedrijven en een grand café. De commerciële ruimten zijn uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid langs de straat en in de parkeergarage onder het Olympisch Stadion. Kortom: een zeer representatieve locatie.

Neem contact op

Branchering

De ruimten zijn vrij indeelbaar en worden verhuurd in units vanaf ca. 50 m2. Door deze flexibele huurmogelijkheden en de aanwezige doelgroep zijn de units perfect geschikt voor bedrijven in de gezondheids- of beauty branche, of voor luxe food en living zaken.

Informatie

Meer informatie over de commerciële ruimten in Het Kwartier kunt u aanvragen door te bellen naar het Facility Point: 020 – 794 94 94.

+
-

Het Kwartier

Eosstraat 175, 1076 DT Amsterdam, Nederland

412 luxe huur appartmenten in 3 gebouwen: Koploper, Vaandeldrager and Winnaar.

Interesse?

Wilt u meer informatie? Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.