Artemisstraat Amsterdam

4 woningen beschikbaar

Over de straat

Het complex aan de Artemisstraat is gebouwd in 2008 en bestaat uit vier verdiepingen. Het moderne complex beschikt over een lift en een geavanceerde sleutelsysteem. De Artemisstraat ligt in het midden van Het Kwartier met een goed aanbod aan parkeermogelijkheden. Via de Amstelveenseweg rijdt je met de auto binnen enkele minuten de Ringweg A10 op of de uitvalswegen A1, A2, A4. Ook ben je met 10 minuten fietsen in hartje centrum. Ook met het openbaar vervoer is de Artemisstraat goed te bereiken. In de buurt zijn er veel bus- en tramhaltes. En erg nabij zit het station Amsterdam Zuid, met trein- en metro aansluiting. Het gebouw aan de Artemisstraat is onderdeel van Het Kwartier. Het Kwartier bestaat uit drie woongebouwen met huurwoningen. De Artemisstraat zit in het hoofdgebouw de Koploper waar onder andere exclusieve faciliteiten worden aangeboden zaan haar huurders. Waaronder een zwembad, lounge, sauna en een fitness.

De omgeving van de Artemisstraat

In de buurt van de Artemisstraat is veel te doen. Er zijn verschillende gezellige terrassen en restaurants op loopafstand. Aan de Amstelveenseweg vind je verschillende horecagelegenheden. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht op het Stadionplein, waar onder anderen een grote Albert Heijn is gevestigd. Als je wilt shoppen hoef je niet ver te reizen. Er zijn namelijke luxe winkelstraten in de buurt. Onder anderen op de Cornelis Schuytstraat en PC Hooftstraat vind je een ruim aanbod aan verschillende winkels. Tevens zal het Stadionplein – wat binnenkort het Johan Cruijff plein gaat heten – verder worden uitgebreid. Het plein grenst aan het Olympisch Stadion waar verschillende evenementen worden gehouden. In de Olympische sfeer zijn al de straten in Het Kwartier vernoemd naar Griekse mythologieën. De Artemisstraat is vernoemd naar de Griekse godin Artemis, de godin van de maan.

Lees meer
Supermarkt
500 meter
Restaurant
400 meter
Terras
300 meter
Bus- en tramhalte
450 meter
Basisschool
700 meter
Openbare bibliotheek
290 meter
Kinderdagverblijf
120 meter
Kledingwinkels
79 meter
Parken
250 meter
Treinstation
2,8 km

Beschikbare woningaanbod

+
-
 ·  · 

Over Het Kwartier

Tussen 2004 en 2008 is Het Kwartier ontstaan. Het Kwartier bestaat uit 412 verschillende huurappartementen verspreid over drie woongebouwen: de Winnaar, de Vaandeldrager en de Koploper. Het aantal verdiepingen varieert per gebouw, er zijn huurwoningen tot aan de 7e verdieping. Naast de verschillende twee- tot vijf kamerappartementen zijn er ook maisonnettes en grote penthouses te huren. Binnen de huurwoningen is er een grote variatie aan luxe keukens en badkamers. In totaal zijn er 60 verschillende typen huurwoningen. Wonen in het Kwartier is opgezet volgens het Tijd om te Wonen ® concept. Er is aan alles gedacht om het wonen zo makkelijk mogelijk te maken.

 

De bewoners kunnen gebruik maken van de sauna, lounge en het zwembad. Tevens is er een fitnessruimte en kinderdagverblijf. Het kinderdagverblijf ‘KleintjeZuid’ is voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Bij de Facility Point kunnen de bewoners terecht voor hulp bij allerlei praktische zaken. De twee hospitality medewerkers en huismeesters kunnen je helpen bij het huren van een een vergaderruimte of een gastenverblijf voor logés. Ook kun je er terecht voor de wasserij, stomerij en kleine kledingreparaties. Er is ook een klussenservice en een post- en plantenservice tijdens de vakantie.

Interesse?

Wilt u meer informatie? Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.