Eosstraat Amsterdam

1 huurwoning beschikbaar

Over de straat

De huurwoningen aan de Eosstraat in Amsterdam zijn onderdeel van de Vaandeldrager. Door de centrale ligging zijn alle gemakken in de buurt. In de buurt vind je supermarkten, restaurants winkels en verschillende opstap mogelijkheden voor het openbaar vervoer. De bus- en tramhaltes zitten op loopafstand van de Eosstraat. Daarnaast zit je ook dicht bij Station Amsterdam Zuid en de Zuidas. De Eosstraat is tevens goed te bereiken met de auto. Binnen enkele minuten zit je op de snelweg (A10/A4). De huurwoningen zijn tussen 2004 en 2008 gebouwd. En dus voorzien van alle moderne gemakken zoals een geavanceerd sleutelsysteem en lift. Bij de bouw van Het Kwartier stond het gemak van de bewoners centraal. Daarom biedt Het Kwartier verschillende faciliteiten. Waaronder een zwembad, sauna, lounge en fitness. Daarnaast is er een Facility Point waar de bewoners terecht kunnen voor hulp bij praktische zaken. Zoals het huren van een vergaderzaal of een gastenverblijf voor logés. Maar ook voor de pakketservice, de stomerij en klussenservice.

De 110 appartementen van de Vaandeldrager liggen aan de Eosstraat, Artemisstraat, Rheastraat en Laan der Hesperiden. Het roodkleurige woonblok bestaat uit zeven woonlagen. En vormt samen met twee naastgelegen woonblokken ‘Het Kwartier’. Alle woningen hebben een verdiepingshoogte drie meter of hoger. Elke woning heeft een eigen balkon, loggia of dakterras met uitzicht op de binnentuin. Alle huurwoningen hebben een eigen ruime berging in de onderliggende parkeergarage. Behalve in deze garage is parkeren ook mogelijk in het Olympisch Stadion, tegen een lager buurtbewoners tarief. De huurwoningen aan de Eosstraat in Amsterdam hebben standaard een Siematic keuken inclusief vaatwasser, keramische kookplaat, koel vriescombinatie, magnetron en wasemkap. Ook de badkamers zijn van luxe. Met elk een douche, wastafel en designradiator. Hierin zijn vele mogelijkheden zoals een ligbad of een tweede wastafel of toilet. Het Kwartier biedt ook de mogelijkheid om appartementen afgewerkt en gestoffeerd te huren.

Lees meer
Supermarkt
240 meter
Restaurants
200 meter
Terras
140 meter
Bus- en tramhalte
300 meter
Basisschool
400 meter
Middelbareschool
700 meter
Openbare bibliotheek
160 meter
Kinderdagverblijf
300 meter
Treinstation
1,9 km
Kledingwinkels
220 meter
Kapsalon
450 meter

Beschikbare woningaanbod

+
-
 ·  · 

Over Het Kwartier

Naast het groen van de binnentuinen en aan de kade van de aangrenzende straat de Afroditekade, is er in de omgeving nog veel meer groen. Op loopafstand zitten de Schinkeleilanden. Een onlangs vernieuwd park met vier eilanden. Eén eiland is gefocust op tennis waar tennisbanen met een speciaal ondergrond staan hebben. Een ander eiland is ingericht op voetbal, hier staan kunstgrasvelden en een atletiek inloopbaan. Tussen de voetbaleiland en natuureiland ligt het Parkeiland die gemaakt is voor recreatie. Hier kunnen mensen vrij wandelen, barbecuen en picknicken. Bij het laatste eiland, de Natuureiland, ligt de nadruk op het in stand houden van de ecologische balans voor vogels, kevers en paddenstoelen. Er wordt momenteel gewerkt aan een fietsroute van de Schinkeleilanden naar het Amsterdamse Bos. Ook het bekende Vondelpark ligt in de omgeving. De Stadionbuurt staat bekend om het Olympisch Stadion waar sport centraal staat. Ook in de buurt komt dit terug wat te zien is aan de verschillende sportvoorzieningen. Je hebt in de buurt namelijk naast de eerder genoemde parken ook het sportpark Olympiaplein en de Sporthallen Zuid.

Interesse?

Wilt u meer informatie? Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.