Laan der Hesperiden Amsterdam

2 woningen beschikbaar

Over de straat

De Laan der Hesperiden in Amsterdam Oud-Zuid heeft een top uitzicht, de straat ligt pal tegenover het Olympisch Stadion. Het gebouw is in 2004 opgeleverd en is voorzien van alle moderne voorzieningen zoals een lift en geavanceerd sleutelsysteem. Het is een rustige woonwijk met ideale ligging. Door de centrale ligging is alles binnen handbereik. Op loopafstand zit de supermarkt en drogist. In de buurt van de Laan der Hesperiden vind je veel winkels, restaurants en terrassen. Ook is de Laan der Hesperiden erg goed te bereiken, binnen een paar minuten zit je op de A10 of A4. Je zit op fietsafstand van het Vondelpark en Museumplein. Ook zijn er vele mogelijkheden om het openbaar vervoer te pakken. Op loopafstand zitten bus- en tramhaltes. Op Station Zuid zit de trein- en metro aansluiting. Hier zit ook het bloeiende zakelijk district de Zuidas. De huurwoningen aan de Laan der Hesperiden zijn onderdeel van Het Kwartier, dit is een woningcomplex dat volledig gericht is op Tijd om te Wonen ®. Met als doel om wonen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarom biedt Het Kwartier diverse faciliteiten aan haar bewoners. Zoals een zwembad, sauna en fitness in het hoofdgebouw. Er is ook een kinderdagverblijf voor kinderen en een Facility Point. De Facility Point helpt bij allerlei praktische zaken.

Huurwoningen voor gezinnen

De huurwoningen van Het Kwartier zijn ideaal voor gezinnen, ze zitten in een rustige, kindvriendelijke wijk. Daarnaast heeft Het Kwartier een kinderdagverblijf in het hoofdgebouw genaamd ‘KleintjeZuid’. Het kinderdagverblijf biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Zo verlies je geen tijd met het ophalen en afzetten van je kinderen. Een paar minuten verwijderd zitten verschillende scholen. In de directe omgeving zit de Openbare bibliotheek Olympisch Kwartier. Er zijn ook veel ontspannings- en speelmogelijkheden. Je kijkt aan de ene kant uit op de binnentuinen van Het Kwartier. En aan de andere kant op het voetbal- en basketbalveld en het Stadionplein. Aan de aansluitende straat, de Afroditekade, is een rustige autovrije kade met brede groenstrook aan het water. Na een dagje werken, of met de kinderen kun je gebruik maken van het zwembad, de sauna en lounge. Daarnaast biedt Het Kwartier ook een rustige werkplek en vergaderruimte aan, dichtbij huis. Een andere faciliteit is de gastenverblijf. Als je logés hebt kun je een luxe gastenverblijf huren voor je gasten. De serviceteam bij het Facility Point kan je helpen bij het huren van deze faciliteiten. Tevens kun je hier terecht voor vele andere services. Bijvoorbeeld de “Laundry” waar je gebruik kan maken van de wasmachines en drogers aan de hand van muntjes. Ook bevindt zich hier een stomerij en kun je er terecht voor kleine kledingreparaties. Een andere dienst is de post-, pakketten en plantendienst. Bij de Facility Point kun je post en pakketten laten afleveren als je niet thuis bent om deze zelf aan te nemen. Dit kan bijvoorbeeld in de vakantie, dan kun je de serviceteam ook vragen om de planten water geven.

Lees meer
Supermarkt
240 meter
Bus- en tramhaltes
210 meter
Basisschool
800 meter
Kinderdagverblijf
230 meter
Middelbareschool
800 meter
Treinstation
1,9 km
Restaurants
150 meter
Parken
750 meter
Openbare bibliotheek
90 meter
Speeltuin
200 meter
Kledingwinkels
220 meter

Beschikbare woningaanbod

+
-
 ·  · 

In de buurt

De buurt is momenteel in volle bloei. Het Stadionplein – wat binnenkort het Johan Cruijff plein gaat heten – wordt in de toekomst nog uitgebreider. Tevens worden de voormalige Citroëngebouwen verbouwd. Hier komen nu restaurants, winkels, kantoren en woonruimtes. In de directe omgeving zijn er veel parken voor sport en recreatie.

 

Om een stuk te gaan joggen kun je terecht bij de Schinkeleilanden. Op fietsafstand zit ook het Amsterdams Bos en het Vondelpark. In de buurt zitten er veel parkeergelegenheden. Onder het gebouw kun je snel en gemakkelijk parkeren in de garage. Bij het Olympisch Stadion zit ook een parkeergarage waar geparkeerd kan worden. Hier geldt een speciaal tarief voor buurtbewoners.

Interesse?

Wilt u meer informatie? Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.