5 november · nieuws

Lekker uit eten op loopafstand van uw huis

Vanaf Het Kwartier fietst of tramt u in 10 à 15 minuten naar hartje Amsterdam. Maar voor een heerlijke avond culinair genieten hoeft u helemaal niet zo ver. Letterlijk om de hoek van de appartementen vindt u diverse goede horecagelegenheden.

Om de hoek van Het Kwartier

Zo zit in de straat Agora Catering & Dining en aan de Eosstraat Café Carbòn Zuid, dat bekend staat als één van de beste steakrestaurants in Amsterdam. Om de hoek, aan de Amstelveenseweg,  zit Mr. Sam. Waar u overheerlijk Aziatisch kan eten. Steek over voor de goede Thaise keuken van Arissa of strijk neer bij ZUID. Hier dineert u in  een intieme, huiselijke setting en geniet u van de kwaliteitsgerechten van chef-kok en eigenaar Michel.

Aan het leuke Stadionplein

Ook erg leuk is het Stadionplein geworden. Het nieuwe plein bestaat nog niet zo lang, maar nu al weten de buurtbewoners de plek feilloos te vinden. Op een mooie zomeravond zit u hier ook heerlijk op één van de terrassen. Op de begane grond van de nieuwbouwgebouwen hebben zich allemaal horecazaken gevestigd. Van het bijzonder stijlvolle Amsterdamse Proeflokaal tot de hippe Bar Alt, Jack Dish en Vascobelo V-Bar. En als u het zijstraatje induikt, vindt u daar ook nog een Sloppy Joe.

Ander nieuws

Terug naar overzicht

Interesse?

Wilt u meer informatie? Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.