9 januari · nieuws

Maak kennis met het woningaanbod van Het Kwartier

Het Kwartier bestaat uit drie woongebouwen met in totaal 412 appartementen. De variatie is groot, waardoor luxe huren in Amsterdam op deze plek in Zuid voor een grote groep mensen aantrekkelijk is. Misschien ook wel voor u.

Grote variatie huurappartementen in Amsterdam Zuid

Er zijn appartementen met 1 slaapkamer, maar ook met 4. Er zijn penthouses en maisonnettes. In het totaal zijn er wel 60 verschillende appartementen die verdeeld zijn over de 7 woonlagen. Op deze site staat altijd het actuele aanbod. Maar om u een idee te geven: de woonoppervlaktes lopen uiteen van 64 tot 281 m² en de huurprijzen variëren van € 905 tot € 4.005.

Altijd luxe en met buitenruimte

Voor welk appartement u ook kiest, u geniet altijd van veel luxe, comfort en prachtige, 3 meter hoge plafonds. Ook is er bij elk appartement een balkon, loggia of dakterras. De afwerking van de appartementen is hoogwaardig en de faciliteiten in Het Kwartier maken u het leven makkelijk.

Bekijk het aanbod van huurappartementen

Zit er op dit moment niets voor u bij, neem dan even contact op via de mail of bel naar het Facility Point. Dan kunnen wij uw gegevens noteren en u gelijk bellen als er wat vrij komt.

Ander nieuws

Terug naar overzicht

Interesse?

Wilt u meer informatie? Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.