6 maart · nieuws

Ook met kinderen woon je fijn in Het Kwartier

De bewonerssamenstelling van Het Kwartier is heel gemêleerd. Van expats en stellen uit Amsterdam tot gezinnen en alles daartussenin. Heeft u kinderen en wilt u in Het Kwartier gaan huren, dan is het goed om te weten dat er prima voorzieningen in de buurt zijn. Niet alleen op het gebied van school, ook om te sporten en te spelen.

Scholen in de buurt van Het Kwartier

Aan de Stadionkade zit de Olympiaschool. Een echte buurtschool waar goed onderwijs gegeven wordt. Direct hiernaast vindt u Combiwel voor kinderopvang. In één van complexen van Het Kwartier heeft Kleintje Zuid een vestigingen voor naschoolse opvang, dagopvang en kinderdagopvang.

Spelen

Tussen de charmante bebouwing van het Olympisch Kwartier gaat een grote speeltuin schuil. U ziet hem al als u op het Stadionplein staat. Elke dag staan hier fietsjes langs het grasveld en wordt er volop gespeeld in de zandbak of het speeltoestel. Een balletje trappen kan natuurlijk ook. Zijn uw kinderen iets groter, dan kunnen ze zelf het avontuur opzoeken in het Vondelpark of Amsterdamse Bos.

Ander nieuws

Terug naar overzicht

Interesse?

Wilt u meer informatie? Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.