13 februari · nieuws

Sporten in het Olympisch Kwartier

Het Kwartier ligt in het Olympisch Kwartier. Om precies te zijn tegenover het Olympisch Stadion, bij het Sportpark Olympiaplein om de hoek en op enkele minuten fietsafstand van het Amsterdamse Bos. Het spreekt dus bijna voor zich dat u hier volop mogelijkheden hebt voor in- en outdoor sporten.

Sporten in het Olympisch Stadion

In het stadion zit Medico Vision. Die is in 2015, 2016 en 2018 beoordeeld tot beste gym van Amsterdam. Van revalidatie tot in topvorm komen, het kan hier allemaal. Superleuk trouwens dat u hier ook naar de kapper kunt, een drankje drinkt, de schoonheidsspecialist en mondhygiëniste bezoekt. Zelfs de kinderen worden hier gratis opgevangen. En als u uw lichaam een boost wilt geven, bezoek dan Freezlab. Ervaar wat -110 graden voor u doet.

En er is meer

Begin 2018 is Sportcomplex Olympia geopend. U kunt er voetballen, tennissen, handballen, badmintonnen en volleyballen. En andere leuk plek om te sporten is het Amsterdamse Bos. Hardlopen, fietsen, kanoën, boscrossen, paardrijden, hockeyen, cricket spelen, fitnessen en schaatsen. Zijn we nog wat vergeten? Vast! Maar ontdek vooral zelf waar u uw energie uit haalt.

Ander nieuws

Terug naar overzicht

Interesse?

Wilt u meer informatie? Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.