12 december · nieuws

Winkelen in Amsterdam

Nieuwe outfit nodig of gewoon zin om even lekker door de luxe winkels van Oud-Zuid te struinen? Je kunt meerdere kanten op als je in Het Kwartier woont. In de buurt is een aantal mooie kledingzaken, maar voor een echte shopmiddag kun je je het beste richting het hart van Amsterdam bewegen. Bij voorkeur per fiets. Met 10 minuten ben je er.

Verken het aanbod

De mooiste winkelstraten van Amsterdam vind je in het Museumkwartier. De P.C. Hooftstraat, Van Baerlestraat en de kleine straatjes hieromheen bieden je een uitgebreid aanbod van designers- en merkkleding. Je kunt ook nog wat dieper de stad induiken. De Kalvertoren is erg leuk en de Negen Straatjes kunnen we ook van harte aanbevelen. Inmiddels hebben ook vele aantrekkelijke merkwinkels zich gevestigd in de gezellige Pijp.

Ook zo in Amstelveen

Je zou het misschien niet denken, maar vanaf Het Kwartier ben je in 10 autominuten in het chique Stadshart Amstelveen. Hier vind je 150 winkels in het grotendeels overdekte winkelcentrum. Grote landelijke ketens en kleinere boetiekjes wisselen elkaar af. Tussendoor een goede kop koffie en een lekkere lunch en daarna weer naar huis. Een parkeerplaats zoeken is niet nodig, je auto parkeer je op de priv├ęparkeerplaats in de garage.

Ander nieuws

Terug naar overzicht

Interesse?

Wilt u meer informatie? Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.