30 januari · nieuws

Zoek de natuur op in Amsterdam

Alle appartementen hebben een buitenruimte en in het hart van het gebouw kunt u ook in de binnentuin zitten. Maar wat is er nou lekkerder dan op een mooie dag buiten zijn. Om te wanddelen, fietsen of op een kleedje te genieten van een goed boek en wat lekkers. Hier zit u goed, want Het Kwartier ligt aan de zuidkant van Amsterdam en dat betekent dat u zo in het Amsterdamse Bos of het Vondelpark bent.

Het Amsterdamse Bos

Met de fiets bent u in 5 minuten bij Tuinpark Ons Buiten En Park de Oeverlanden. Hiervandaan bereikt u snel het enorme Amsterdamse Bos met het Klimbos, de roeibaan, Spa Sport Hotel Zuiver en diverse sportverenigingen. Een kano huren, lekker rondrennen, wandelen, fietsen of skaten, het kan hier allemaal. Overigens is het Amsterdamse Bos ook perfect bereikbaar met de auto. Parkeergelegenheid genoeg.

Het Vondelpark

Zo snel als u bij het Tuinpark Ons Buiten bent, zo snel fietst u ook naar het Vondelpark. Het bekendste én populairste park van Amsterdam. Het Vondelpark is zo’n 1,5 kilometer. Vele Amsterdammers en toeristen vinden hier de rust, zoeken elkaar op voor een picknick of genieten er met elkaar van festivals en feestdagen, zoals Bevrijdingsdag en Koningsdag.

Ander nieuws

Terug naar overzicht

Interesse?

Wilt u meer informatie? Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.