26 april · nieuws

Waarmee kunnen wij u helpen?

Service, service, service! Dat is waar het bij ons om draait. Wij ontzorgen u graag en dat doen we vanaf het Facility Point Laan der Hesperiden 114. U herkent onze office aan de vlag die voor de deur staat. Waarmee kunnen wij u helpen? U kunt bellen naar 020-7949494. Een mail sturen kan ook: fp@hetkwartier.nl.

24 april · nieuws

De privileges van onze huurders

Het Kwartier staat voor luxe huren in Amsterdam Zuid. En dus mag u ook wat verwachten. Een van de grootste plussen ten opzichte van andere huurappartementen in Amsterdam zijn de luxe voorzieningen in Het Kwartier.

19 april · nieuws

U bent er in no time

U zoekt woonruimte in Amsterdam, maar wilt niet eerst de hele stad doorrijden voordat u thuis bent? Dan zit u goed in een huurappartement van Het Kwartier. Het luxe complex ligt namelijk op een paar minuten rijden van de Ring A10. U bent echt in no time op Schiphol, op de Zuidas en zelfs het gezellige Haarlem en Bloemendaal aan Zee bereikt u met een half uur.

17 april · nieuws

Alles in de buurt van Het Kwartier

De huurappartementen van Het kwartier bieden één en al luxe. En dat past goed bij een buurt als deze. Hier woont u op een mooie plek in het chique Amsterdam Zuid. Alle voorzieningen zijn binnen handbereik.

10 april · nieuws

In Het Kwartier heeft u wat te kiezen

Het kwartier bestaat uit maar liefst 3 woongebouwen met 412 luxe huurappartementen. De variatie in aanbod is groot en geregeld komen er woningen vrij. De huurprijzen zijn vanaf € 1.745,- per maand. Hiervoor krijgt u meer dan alleen een luxe huurwoning. Bij de huurprijs zijn vele extra’s inbegrepen. Zo kunt u in Het Kwartier sporten, naar de sauna, zwemmen en werken.

3 april · nieuws

Lunchen in de buurt

Voor een lekkere lunch met partner, vrienden of familie loopt u de straat uit en heeft u het voor het kiezen. Sterker nog, in de straat kunt u al terecht bij Agora Catering & Dining. Verder zijn er op het Stadionplein allerlei horecazaken die ook voor de lunch geopend zijn. Het Amsterdamse Proeflokaal en het Vlaamsch Broodhuys zijn aanraders.

27 maart · nieuws

In Het Kwartier kunt u een luxe appartement huren

Zoekt u een luxe huurappartement in Amsterdam? En zijn luxe, bereikbaarheid en uitgebreide faciliteiten belangrijk, omdat u al druk genoeg bent? Dan slaagt u zeker in Het Kwartier in het Olympisch kwartier van Amsterdam Zuid.

20 maart · nieuws

Zo op Schiphol of op de Zuidas

Eén van de grootste pluspunten van Het Kwartier is de ligging: binnen de ring van Amsterdam en midden in een leuke wijk. Maar wel heel gunstig ten opzichte van de snelweg. Niet eerst de hele stad door met files maar binnen 3 minuten de oprit bereiken. Het resultaat is dat u met 12 minuten op Schiphol bent en de Zuidas is slechts 5 minuten rijden.

13 maart · nieuws

Werken en vergaderen in Het Kwartier

Heeft u een eigen bedrijf of bent u voor uw werk veel op pad en zoekt u af en toe een plek om ongestoord te werken? Ook hierin voorziet Het Kwartier. In gebouw Vaandeldrager, waar u ook het Facility Point vindt, zijn twee luxe vergaderruimten.

6 maart · nieuws

Ook met kinderen woon je fijn in Het Kwartier

De bewonerssamenstelling van Het Kwartier is heel gemêleerd. Van expats en stellen uit Amsterdam tot gezinnen en alles daartussenin. Heeft u kinderen en wilt u in Het Kwartier gaan huren, dan is het goed om te weten dat er prima voorzieningen in de buurt zijn. Niet alleen op het gebied van school, ook om te sporten en te spelen.

4 maart · nieuws

Bekijk de modelwoningen in Het Kwartier

Heeft u interesse om in Het Kwartier een penthouse, maisonnette of appartement te huren? Dan wordt het tijd om eens te komen kijken en de sfeer te proeven. Wij leiden u graag rond en laten u de facilities zien. Op die manier maakt u weloverwogen een keuze voor wonen op een ideale locatie in Amsterdam.

27 februari · nieuws

Het Kwartier maakt jou het leven makkelijk

Een baan die veel van je eist, sporten en een rijk sociaal leven. Druk dus! En ondertussen moet u ook de praktische zaken thuis nog geregeld hebben. Gelukkig vindt u hier alles wat u dagelijks nodig heeft op loopafstand. En dat terwijl u in Het Kwartier heerlijk rustig woont.

20 februari · nieuws

Uw bezoek kan ook gewoon blijven logeren

In het Kwartier huurt u luxe en mag u rekenen op vele extra’s. Ook voor uw bezoek. Heeft u gasten over uit het buitenland? Of organiseert u een feestje en wilt u die vrienden van veraf een slaapplek bieden? Ze kunnen blijven slapen in één van de luxe gastenverblijven in Het Kwartier.

13 februari · nieuws

Sporten in het Olympisch Kwartier

Het Kwartier ligt in het Olympisch Kwartier. Om precies te zijn tegenover het Olympisch Stadion, bij het Sportpark Olympiaplein om de hoek en op enkele minuten fietsafstand van het Amsterdamse Bos. Het spreekt dus bijna voor zich dat u hier volop mogelijkheden hebt voor in- en outdoor sporten.

6 februari · nieuws

Zwemmen en naar de sauna zonder de deur uit te hoeven

Het Kwartier staat voor echt luxe wonen in Amsterdam Zuid. Dus maken we het u niet alleen gemakkelijk met alle diensten die we bieden, we denken ook aan de leuke dingen. Zo kunt u in Het Kwartier zwemmen, fitnessen en naar de sauna. Ideaal, zeker als u op koude of regenachtige dagen geen zin heeft om de deur uit te gaan.

30 januari · nieuws

Zoek de natuur op in Amsterdam

Alle appartementen hebben een buitenruimte en in het hart van het gebouw kunt u ook in de binnentuin zitten. Maar wat is er nou lekkerder dan op een mooie dag buiten zijn. Om te wanddelen, fietsen of op een kleedje te genieten van een goed boek en wat lekkers.

23 januari · nieuws

Goede opvang voor uw kinderen

U heeft kleine kinderen en zoekt een luxe huurwoning in Amsterdam! Dan is Het Kwartier bij uitstek de geschikte plek. Want in één van de gebouwen heeft Kleintje Zuid een vestiging zitten.

13 januari · nieuws

De luxe services van Het Kwartier

Als u een appartement huurt in dit segment, dag mag u wat verwachten. Luxe, gemak en comfort! Dat is wat Het Kwartier je biedt. Het Facility Point verzorgt allerlei services om u het leven gemakkelijk te maken.

11 januari · nieuws

Avondje uit in Amsterdam

Hoe ziet uw ideale avond uit eruit? Lekker hapje eten? Of bezoekt u liever een voorstelling in het theater of de concertzaal? Wie in Amsterdam woont, heeft het voor het kiezen en het fijne is dat Het Kwartier binnen de ring ligt en u dus overal zo bent.

9 januari · nieuws

Maak kennis met het woningaanbod van Het Kwartier

Het Kwartier bestaat uit drie woongebouwen met in totaal 412 appartementen. De variatie is groot, waardoor luxe huren in Amsterdam op deze plek in Zuid voor een grote groep mensen aantrekkelijk is. Misschien ook wel voor u.

12 december · nieuws

Winkelen in Amsterdam

Nieuwe outfit nodig of gewoon zin om even lekker door de luxe winkels van Oud-Zuid te struinen? Je kunt meerdere kanten op als je in Het Kwartier woont.

20 november · nieuws

Zo goed bereikbaar is Het Kwartier

Het Kwartier ligt tegenover het Olympisch Stadion in Amsterdam Oud-Zuid. De op- en afrit van de Ring A10 ligt op 3 minuten rijden van de luxe appartementen.

5 november · nieuws

Lekker uit eten op loopafstand van uw huis

Vanaf Het Kwartier fietst of tramt u in 10 à 15 minuten naar hartje Amsterdam. Maar voor een heerlijke avond culinair genieten hoeft u helemaal niet zo ver. Letterlijk om de hoek van de appartementen vindt u diverse goede horecagelegenheden.

Interesse?

Wilt u meer informatie? Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.