Volop voorzieningen

In Het Kwartier heeft u alles bij de hand. Vlakbij kunt u luxe winkelen, heerlijk uit eten, gezellig borrelen of actief ontspannen. Heerlijk om alles zo in de buurt te hebben!

Hotspots

Het Kwartier ligt in de Stadionbuurt, in Amsterdam-Zuid. Ook wel ‘Olympic Amsterdam’. High-end, historisch, innovatief en open-minded. Bruisend stadsleven met het groen van de Schinkeleilanden naast de deur. Op loopafstand van het Haarlemmermeerstation en met verschillende tramlijnen voor de deur. U bent zo waar u wilt zijn. Per tram, bus of metro. Maar ook met de auto. Via de Amstelveenseweg zit je binnen twee minuten op de A10. Of je pakt de fiets natuurlijk. Een mooie fietstocht langs de Schinkeleilanden brengt je met twintig minuten in hartje centrum.

Niet dat u daar per se heen hoeft. De directe omgeving van Het Kwartier heeft genoeg te bieden. Er zijn parken en chique winkelstraten. En wat dacht u van de Sportas. Van het Olympisch Stadion, langs De Bosbaan, tot aan het Wagnerstadion ver in het Amsterdamse bos. Van een tennis academy tot de Sportas 10KM route. En dat allemaal voor uw deur.

+
-

Het Kwartier

Eosstraat 175, 1076 DT Amsterdam, Nederland

412 luxe huur appartmenten in 3 gebouwen: Koploper, Vaandeldrager and Winnaar.

Interesse?

Wilt u meer informatie? Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.