Laan der Hesperiden 28

€ 2.040 p.m. download plattegrond 28 fotos

Kenmerken

Huurprijs
€ 2.040 p.m.
Servicekosten
€ 112 p.m.
Woonoppervlak
113 m2
Aantal slaapkamers
2
Verdieping
3
Status
Beschikbaar

Het appartement is één van de luxe appartementen in gebouw De Winnaar van het appartmentencomplex Het Kwartier. Het Kwartier bestaat uit 412 luxe huurappartementen, variërend van royale twee- tot vijfkamerappartementen, masionnettes, zeer royale woonwerkwoningen en grote penthouses. De appartementen zijn verdeeld over 3 woongebouwen, welke van alle gemakken zijn voorzien met o.a. lift, inpandige parkeergarage, zwembad, sauna en fitnessruimte. Tevens beschikt Het Kwartier over een Facilitity Point met serviceteam dat al uw praktische zaken regelt m.b.t. uw appartement en extra services zoals het huren van vergaderruimte, gastenverblijven of het verzorgen van uw stomerijgoed.

Fantastisch wonen naast het Olympisch stadion in Amsterdam-Zuid nabij het Amsterdamse bos en de Schinkeleilanden. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht op de stadionweg of de Amstelveenseweg. De luxe winkels vindt op de
Cornelis Schuytstraat, de Beethovenstraat en natuurlijk de populaire P.C. Hoofdstraat.
Tevens is Het Kwartier uitstekend bereikbaar zowel met de auto als het openbaar vervoer.
In enkele seconden bent u met de auto op de ring A-10 en binnen 10 minuten in ‘hartje’ Amsterdam!

Lees meer

Plan een bezichtiging

Laat uw gegevens achter zodat wij spoedig contact met u kunnen opnemen.

+
-
Map
Streetview

Faciliteiten

In Het Kwartier woont u zorgeloos. In het Facility Point zijn twee hospitality medewerkers en twee huismeesters aanwezig om allerlei servicediensten voor u te regelen. Services die u als bewoner veel tijd kunnen besparen en het wonen aangenamer en gemakkelijker maken. Denk bijvoorbeeld aan een stomerijservice en pakketservice. Ook is de beveiliging van de gebouwen geregeld. Een prettig idee.

In Het Kwartier heeft u onder andere een luxe inpandig zwembad, een sauna, een fitnessruimte, gastenverblijven en werkkamers/vergaderruimtes tot uw beschikking. Deze zijn exclusief toegankelijk voor u als bewoner van Het Kwartier.

Bekijk alle faciliteiten

Interesse?

Wilt u meer informatie? Laat hier uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.